Biesbosch Fluistertours B.V.


De fluisterboot Rondvaart Varen & wandelen Bevertocht Vaarschema Dagarrangement Sloepverhuur met kapitein Varende
wijnproeverij
Route
 
Biesbosch Fluistertours kan voor u, in samenwerking met Taste the Wines, een varende wijnproeverij organiseren. U en uw gasten maken een rondvaart door het ondiepe, dicht begroeide hart van de Brabantse Biesbosch, terwijl u tegelijkertijd geniet van goede wijnen en heerlijke tapas.

Tijdens het proeven krijgt u informatie over de druif, het wijnhuis, het gebied van herkomst, proefnotities en mooie wijn & spijs combinaties. Verder wordt er aandacht besteed aan leuke wijn weetjes, zoals: Wat maakt een zoete wijn zoet? Wat zit er allemaal verscholen achter dat mooie etiket? Kun je van rode druiven witte wijn maken? Waarom ruikt en smaakt wijn vrijwel nooit naar druif?

Na afloop van de proeverij kan er gezellig worden nagepraat en worden de geopende flessen uiteraard leeggedronken.

Varende wijnproeverij 1,5 uur
U proeft en krijgt uitleg over vijf wijnen die zijn geselecteerd rond een bepaald thema, zoals `Duitsland, lekker en dichtbij!’ of `Cabernet uit de nieuwe wereld’. Daarnaast worden er diverse hapjes geserveerd die goed combineren bij de geselecteerde wijnen, zoals stokbrood met smeersels, Serranoham, verschillende soorten (Franse) kaasjes en lekkere knabbels zoals kaasstengels en nootjes. Naast wijn is er voor de liefhebber vanzelfsprekend voldoende frisdrank en water aan boord.

De prijs voor het afhuren van de fluisterboot
(incl. entree Biesbosch MuseumEiland): € 585,00

De bijkomende kosten voor de wijnproeverij & tapas zijn per persoon:
25 tot 30 personen: € 17,25
31 tot 40 personen: € 16,50
41 tot 45 personen: € 15,75

De varende wijnproeverij kan op iedere werkdag en in het weekend geboekt worden. De bovenstaande wijnproeverij van 1,5 uur is de meest gekozen variant. Mocht u echter een andere tijdsduur in gedachte hebben, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken via info@biesboschmuseumeiland.nl  of telefonisch: 06-51785602.
 
 

 
Biesbosch Fluistertours B.V.
Reserveren: 06-51785602
 
Contact per E-mail.